Onze missie

Met ons kwalitatief hoogwaardige assortiment LED zwembadverlichting ondersteunen wij onze klanten bij het optimaliseren van de lichtkwaliteit en de complete sfeerbeleving onder- en boven water. Tegelijkertijd streven wij voortdurend naar een lichtoplossing met een optimale lumen/Watt verhouding en de hoogste energie-efficiëntie.

Onze klanten

De WaterVision LED-verlichting is te vinden in vele sport- en recreatiebaden, Olympische zwembaden, waterparken, wellness-centra, hotel zwembaden, therapiebaden, duikbassins etc.

Door de bundeling van kennis en onze jarenlange specialisatie in het toepassen van LED verlichting in zwembaden, zijn wij in staat om u een deskundig advies te geven bij het inzetten van LED verlichting in uw zwembadaccommodatie.

Eigen productiefaciliteit

WaterVision ontwikkelt en produceert alle LED producten in de eigen ontwikkel- en productiefaciliteit in Nederland.  Omdat de productie volledig in eigen beheer plaatsvindt zijn wij in staat u enerzijds de kwaliteitsgarantie en anderzijds de controle over de levertijden te garanderen. "Made-in-Holland" is dan ook een belangrijk kwaliteitskenmerk.

Speciale maatwerk toepassingen zijn hierdoor ook voor iedere klant binnen handbereik.

Wij maken gebruik van de modernste LED technologieën en kunnen zo een kwalitatief hoogwaardig productassortiment garanderen. 

Historie

WaterVision is sinds 2004 gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en internationale verkoop van LED onderwater verlichting voor zwembaden, sauna’s en stadsfonteinen. De verkoop vindt plaats via een internationaal netwerk van vertegenwoordigers, installateurs en zwembadbouwers. WaterVision is in Europa een toonaangevende aanbieder van LED zwembadverlichting voor openbare zwembaden en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. 

Duurzaamheid

Zwembaden hebben tegenwoordig een sterke focus op verduurzaming. Zowel in nieuwbouw- als in renovatieprojecten is duurzaamheid een belangrijke factor die meespeelt bij de productkeuze. 

Meer weten over LED verlichting en duurzaamheid?