SportOase Duinenwater in Knokke-Heist – België is volledig voorzien van de LED onderwaterverlichting van WaterVision. In dit  compleet nieuwe ecologisch zwembadcomplex komt de energiezuinige WaterVision LED zwembadverlichting goed tot zijn recht komt.

RGB(W) LED zwembadverlichting in 4 zwembaden

Het spectaculaire zwembadcomplex omvat vier zwembaden: een 25-meter sportbad met 8 banen, een golfslagbad met oefenbad met tegenstroom, een peuterbad en het Body&Mind instructiebad met beweegbare bodem. Alle baden worden onder water verlicht door de WaterVision WV15 LED onderwaterschijnwerpers. Deze LED zwembadlampen zijn voorzien van RGB(W) kleurenwisselaars. Met DMX sturing via een eenvoudig te bedienen wandpaneel (ColorComposer) of via een smartphone app kunnen de verschillende voorgeprogrammeerde lichtscenes worden geactiveerd.

Lichtkleuren veranderen op maat van de muziek

In het Body&Mind instructiebad, dat voorzien is van een beweegbare bodem, kunnen de lichtkleuren ook op de maat van de muziek veranderen. Dit levert een spectaculair effect op en wordt gebruikt voor de aquagym en aquazumba lessen. De LED zwembadverlichting van WaterVision heeft een volledig vlakke montage mogelijkheid, speciaal voor gebruik naast een beweegbare bodem. Voor de verlichting rondom het zwembad zijn de chloordamp bestendige- en waterdichte (IP68) LED spots met kleurenwisselaar ingezet, type CrystalColor CC5 RGB.

Knokke Blauwe 310x310Duinenwater groenSportoase Duinenwater Knokke 310x310