Wegens opmerkelijk succes in de buitenlandse markt, introduceren wij de WaterVision Portable Lightset. Het kan raar lopen: de set is ooit ontwikkeld om de verlichting van WaterVision op locatie te kunnen demonstreren, maar er bleek bij diverse zwembaden behoefte te zijn om de Lightset tijdelijk of zelfs semipermanent in te zetten. Voor sfeerfeestjes of daar waar ingebouwde verlichting niet voorhanden is.

 

Port Light 960x360 2

 

LightSet nieuwsbriefBinnen een half uur volwaardig licht

De Portable Lightset van WaterVision is een complete set bestaande uit vier ColorWave schijnwerpers op universele ophang­frames, inclusief driver en Color­Composer Mini bedieningspaneel. De set is ‘Plug&Play’: in no time heeft u een prachtige kleurbeleving in uw bad.

 

Overal toepasbaar

De Portable Lightset is inzetbaar in binnen- en buitenbaden, tijdens sfeer- of thema­feesten, bij aqua-fitness of voor semi­permanent gebruik op zwembad­wanden waar geen ingebouwde verlichting aanwezig is. Om een zo groot mogelijke lichtopbrengst te bereiken met zo min mogelijk lampen, is de set uitgevoerd met de krachtige 80W ColorWave schijnwerpers. Hiermee is de set geschikt om een wedstrijdbad van 25 x 16 meter te verlichten. De lampen zijn uiterst vlak gemonteerd: de totale dikte vanaf de zwembadwand is slechts 43 mm. Via het ColorComposer bedienings­paneel kan de Portable Lightset het zwembadwater alle kleuren van de regenboog laten aannemen. Naast de ColorWave set, zijn er ook uitvoeringen met Mediterranean Blue of met Bright White schijnwerpers leverbaar.