WaterVision helpt Dorint Hotel & Sportresort Winterberg om haar klanten een ultieme beleving te geven door het kuuroord zowel onder- als bovenwater te voorzien van kwalitatief uitstekende LED verlichting van WaterVision die de gewenste omstandigheid ondersteunt.

De fusiegemeente Oldambt is sinds jaren een uitstekende relatie van WaterVision. Milieuvriendelijkheid, besparing en duurzaamheid zijn belangrijke begrippen in de gemeente en gaan hand in hand met de waarden van WaterVision. Onlangs is het zwembad in Finsterwolde grondig gerenoveerd en voorzien van nieuwe LED onderwaterschijnwerpers.

De kernreactor in Petten kiest opnieuw voor WaterVision. WaterVision vernieuwt de onderwaterverlichting in de kernreactor die 14 jaar eerder geplaatst is. De kernreactor is in tegenstelling tot de meeste kerncentrales geen energiecentrale om elektriciteit op te wekken, maar wordt gebruikt voor onderzoek, ontwikkeling en productie van geneesmiddelen.

Op 6 juli is in het Texelse De Cocksdorp het nieuwe zwembad van Vakantiepark De Krim geopend. Precies tien maanden daarvoor begon de sloop van het oude zwembad. Voor De Krim was de geplande openingsdatum erg belangrijk, met het oog op de piekdrukte op Texel in de zomervakantie. WaterVision heeft zich samen met De Krim en alle andere partijen maximaal ingespannen om een prachtige sfeer neer te zetten én natuurlijk om de deadline te halen. Met schitterend succes.

Het uiterste uit de sfeer van de natuurlijke omgeving halen. Een totaalplan voor licht, boven en onder water, dat de wellness-ruimten één maakt met het weidse uitzicht. Dat waren de wensen van Bio-Seehotel Zeulenroda. Het lichtplan van WaterVision stemt de beleving af op het verloop van het daglicht. Van zonsopgang tot zonsondergang, het hele jaar door, volautomatisch.

Wegens opmerkelijk succes in de buitenlandse markt, introduceren wij de WaterVision Portable Lightset. Het kan raar lopen: de set is ooit ontwikkeld om de verlichting van WaterVision op locatie te kunnen demonstreren, maar er bleek bij diverse zwembaden behoefte te zijn om de Lightset tijdelijk of zelfs semipermanent in te zetten. Voor sfeerfeestjes of daar waar ingebouwde verlichting niet voorhanden is.

Na bijna negen jaar probleemloze dienst zijn de onderwaterlampen in het wedstrijdbad van het Amsterdamse De Mirandabad en het Zuiderbad vervangen. Wederom is gekozen voor de Mediterranean Blue NanoPower schijnwerpers van WaterVision. Door deze keuze profiteren de zwembaden van de nieuwste technologie en van de lichtkarakteristieken die de NanoPower serie 2017 biedt.

Al bijna tien jaar verzorgt WaterVision de onderwaterverlichting in zwembad Dijnselburg in Zeist. Naast levering en installatie betekent dat: betrokkenheid bij het lichtplan en het verzorgen van onderhoud. Met de Light4Life service treedt WaterVision actief op en vervangt lampen die risico op uitval kunnen krijgen. Vertrekkend directeur Ben Delsing vertelt over zijn ervaringen met WaterVision en legt uit waarom zwembad Dijnselburg voor de Light4Life service heeft gekozen.

Sail Amsterdam 2015 was een mooie setting voor het vieren van het 10-jarig jubileum van WaterVision. Op deze pagina vindt u een foto- en videoreportage van deze geslaagde avond.

Sportbad De Trits

Zwembad De Trits is een klant van het eerste uur, aldus Jan de Boer, directeur van WaterVision. In het sportbad hebben we onlangs de oude LED zwembadlampen van onze eerste generatie vervangen door kleurwisselende en mediteraan blauwe LED onderwaterschijnwerpers. Deze zijn voorzien van de allernieuwste LED technologie en kenmerken zich door een heldere kleurweergave en een laag energieverbruik.