Het gloednieuwe zwemparadijs Plopsaqua Landen-Hannuit, gelegen op de grens tussen Vlaanderen en Wallonië, is klaar om bezoekers te ontvangen. Dat blijkt uit een uitgebreide fotoreportage. Het 25 miljoen euro kostende complex werd grotendeels gedecoreerd in de stijl van Studio 100-figuurtje Maya de Bij.

Sportcentrum de Trits is sinds jaar en dag trouwe klant van WaterVision. In de gehele zwemaccommodatie is verlichting te vinden van ons, zowel boven- als onderwater. Onlangs heeft het zwembad van de Trits een grote revitalisatie ondergaan, waarbij er ruim 50m2 bijgebouwd is.

Zwembad de Waardergolf in Heerhugowaard is reeds jaren een goede en trouwe klant van WaterVision. Onlangs mocht WaterVision het recreatie- en doelgroepenzwembad voorzien van mooie nieuwe kleurwisselende onderwater lampen.

Onlangs heeft WaterVision nieuwe verlichting geleverd bij Sportcentrum de Boogerd in Oud-Beijerland. Tijdens de jaarlijkse ‘grote’ schoonmaak in de eerste 3 weken van de zomervakantie zijn naast de onderhouds-werkzaamheden ook direct alle onderwater lampen vervangen door de nieuwste generatie LED verlichting van WaterVision.

Net over de Nederlands/Duitse grens ligt het plaatsje Emmerich am Rhein, de thuishaven van Embricana Freizeit- und Sport GmbH. Deze zwem en sauna accommodatie bevat een indoor wedstrijdbad van 25 meter met springtoren, een recreatie bad met whirlpool en grotten en een buitenzwembad met extra brede glijbaan.

Het Amsterdamse Zuiderbad is een Rijksmonument en tevens het oudste zwembad van Nederland. Zowel boven als onder water is WaterVision sinds jaren verantwoordelijk voor de verlichting. Onder water doen de WV15 NanoPower LED schijnwerpers in de Mediterranean Blue kleur uitstekend dienst en boven water zorgen de lampen uit de CrystalColor serie ervoor dat het karakter van het gebouw volledig tot uiting komt en harmonieus samenwerkt met de verlichting onder water.

Sportcentrum “De Wezenberg” is in 2018 volledig gerenoveerd en tijdens de renovatie onder andere voorzien van RGBxW LED onderwaterverlichting. Deze onderwaterverlichting verlicht het volledige wedstrijdbad met de helft van het aantal onderwaterlampen dat voorheen het bad aanlichtte. Met een uitstekend resultaat als gevolg.

De gemeente Hellendoorn is zeer bewust bezig met milieu en besparing en heeft allerlei maatregelen getroffen hieromtrent. WaterVision ondersteunt dit door 22 oude LED onderwaterlampen in het zwembad bij Het Ravijn –Zwem Sport Zorg- te vervangen door slechts 8 stuks van WaterVision.

Het Wielingenbad in Wenduine is onlangs voorzien van de nieuwste en kleinste onderwaterverlichting van WaterVision. Deze verlichting vervangt de oude verlichting en bespaart hiermee niet alleen energiekosten, maar heeft ook een uitmuntend resultaat als gevolg.

Het De Mirandabad in Amsterdam is al jaren een goede relatie van WaterVision. Naast het recreatie bad en het 25 meter wedstrijdbad is het subtropische golfslagbad nu ook voorzien van onderwaterverlichting van WaterVision. Dit brengt niet alleen extra sfeer en kostenbesparing met zich mee, maar ook wordt hiermee de veiligheid verhoogd.