De One-Click Pool Light Planner

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van een zwembad komen ontzettend veel zaken kijken. Van welke materialen moet het zwembad gemaakt worden? Welke pompinstallatie is het beste geschikt? Wat zal ik doen met de waterbehandeling? Hoe zorg ik dat mijn bad duurzaam wordt? Zo maar een aantal vragen die actueel zijn bij het bouwen van zwembaden.

Omdat er al zoveel komt kijken bij het bouwen van een zwembad heeft WaterVision een tool ontwikkeld die exact laat zien hoeveel onderwater lampen er benodigd zijn voor uw specifieke zwembad. Hierbij wordt rekening gehouden met het formaat van het zwembad en het materiaal waarvan het zwembad gemaakt is. Hier hoeft u dus niet meer over na te denken.

Met slecht 1 simpele klik komt u bij het juiste advies terecht. Dit advies kunt u desgewenst finetunen door een andere kleur te kiezen en/of de lichtintensiteit te verhogen of te verlagen.

Het advies bestaat altijd uit drie onderdelen:

  1. De configuratie. Hier wordt d.m.v. een schematische tekening het zwembad weergegeven met het aantal lampen daarin. Tussen de lampen staat de onderlinge afstand ten opzichte van elkaar. Daaronder volgt een stuklijst van de benodigde onderdelen & aantallen voor deze configuratie. Zowel voor chloorwater als voor zoutwater zwembaden.
  2. Het montageschema. Dit schema laat zien hoe de lampen aangesloten moeten worden op het stroomnet en ten opzichte van elkaar.
  3. De bestekteksten. De producten uit de stuklijsten staan hier volledig uitgeschreven en zijn gemakkelijk te kopiëren naar een bestek.

Download de One-Click-Pool-Light-Planner hier:

 310x310 downloadknop O C P L P